قالیشویی سبحان فعال در رباط کریم ، پرند، اسلامشهر

خشکشویی

حتما برای شما هم پیش آمده باشد که در لیست خدمات قالیشویی سبحان با “خشکشویی فرش” رو به رو شده باشید. خشکشویی فرش در حقیقت شستشویی سریع و موضعی برای فرش هایی که از لحاظ بهداشتی تمیز هستند و نیاز به آبکشی ندارند فقط عملی جهت لکه گیری فرش و درخشان تر کردن فرش می باشد.

زمانی که از لحاظ زمانی محدودیت دارید و زمان لازم جهت فرستادن فرش خود به قالیشویی را ندارید می توانید به خشکشویی فرش خود بپردازید. یقینا این روش شستشو هزینه کمتری در مقایسه با شستشوی کامل فرش را دارد.

هم چنین زمانی که در منزل خود انواع و اقسام فرش در مدل ها و جنس های مختلف دارید، گزینه خشکشویی انتخاب مناسبی جهت تمیز کردن فرش ها و منزل شما می باشد.

آیا می توان فرش های دستباف را خشکشویی کرد؟

اصولا فرش هایی که الیاف ظریف هستند و خط رنگ دهی ندارند یعنی دارای رنگ ثابت هستند برای خشکشویی مناسب هستند و در هنگام خشکشویی آسیب نمی بینند. به علاوه چنانچه در منزل فرش های دستباف و گران قیمت و نفیس دارید و از شستشوی آنها نگران هستنید می توانید از روش خشکشویی استفاده نمایید زیرا که خشکشویی نوعی روش شستشوی فرش در منزل می باشد.

مزایای خشکشویی فرش و قالی

خشکشویی

  • کوتاه بودن زمان خشک شدن
  • نسبتا ارزان بودن
  • ایده آل برای شستشوی موضعی
  • مناسب بر ای فرش های ظریف و بدون رنگ ثابت

معایب خشکشویی فرش

  • تأثیر کم بر روی لکه های شدید و مبتنی بر مایعات
  • شستشوی کامل برای حذف گرانول ممکن است مشکل ساز باشد.
  • محلول داخل خشک شویی می تواند در منبع تبخیر بخار شود، اگر چنان چه برای مدت طولانی استفاده نشود.
  • برای فرش هایی با الیاف کرک ده توصیه نمی شود.

فرآیند خشک شویی

اولین مرحله غبارگیری

اولین مرحله خشکشویی فرش، به گردگیری و غبارگیری تار و پود فرش یا موکت مربوط است.

بهترین روش برای از بین بردن گرد و خاک و ذرات اضافی میان بافت فرش، استفاده از عمومی‌ترین روش، یعنی جاروبرقی است.

در فرآیند خشک کردن فرش، متصدی قالیشویی ابتدا با بهره‌گیری از یک وکیوم صنعتی یا جاروبرقی قوی تمام ذرات بین بافت فرش را تمیز می‌کند. این مرحله اهمیت زیادی دارد و باید با دقت انجام شود. زیرا هرگونه گرد و خاک به جا مانده روی فرش می‌تواند در نتیجه‌ی کار تاثیر منفی بگذارد.

مرحله دوم به کاربر بردن مواد شوینده

پس از گردگیری و غبارگیری فرش یا موکت، نوبت به استفاده از مواد شوینده برای تمیز کردن بافت فرش می‌رسد.

در این مرحله از خشکشویی فرش، بسته به نوع بافت و رنگ به کار رفته در طراحی آن، تجهیزات و مواد شوینده‌ی استفاده شده توسط متخصص قالیشویی، متفاوت است.

به عنوان مثال اگر فرش از نوع دستباف و از جنس پشم باشد، نباید از تجهیزات صنعتی و مواد شوینده قلیایی برای شستشوی آن استفاده کرد.

به طور کلی برای خشکشویی فرش‌های دستباف از برس‌های نرم به همراه مواد شوینده خنثی و کمی آب سرد استفاده می‌شود. این در حالی است که برای خشکشویی فرش‌های ماشینی می‌توان از دستگاه‌های فوم ساز قوی به همراه شوینده‌های قدرتمند استفاده کرد.

مرحله آخر, خشک کردن فرش

خشکشویی فرش

مرحله آخر خشکشویی فرش، مربوط به خشک کردن بافت فرش یا موکت است. در این قسمت متصدی قالیشویی با استفاده از دستگاه‌های وکیوم صنعتی با قابلیت جذب مایعات، تمام مواد شوینده را از میان تار و پود فرش جذب می‌کند. این کار باعث می‌شود تمام آلودگی‌های حل شده در شوینده از میان بافت فرش خارج شوند.

تماس با ما